Noticies
Agenda
14/07/2017
ViArt Jean Leon 2017
Jean Leon va celebrar, el passat divendres, una nova edició del ViArt, el maridatge de vins i art al cor del Penedès, enguany dedicat a la música. A partir de les 20.30h van anar arribant els assistents al celler de Torrelavit on van ser rebuts amb una copa de Jean Leon 3055 Chardonnay. Després d’una breu presentació per part de Mireia Torres, directora de Jean Leon, es va poder gaudir de l’actuació de Xavier Piqué Quintet amb el seu “Concert Sinatra”, que al 2007 va portar al palau de la Música amb un ple absolut.
07/05/2017
EC JAZZ - CONCERT
Swing en clau de jazz - Un concert per gaudir dels temes estàndards d'una forma diferent. Anscari Montori - Guitarra, Pol Padrós - Saxo, Xavier Piqué - Veu.
18/07/2014
Sinatra a Martorell
AJUNTAMENT DE MARTORELL 20 de juliol de 2014 El PAS (Pont a les Arts Sonores) l'organitza el Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones de Martorell (PMSAP). Sinatra, estel•lar Dissabte, el repertori de peces de Frank Sinatra entonades per la veu de Xavier Piqué van aplegar més de 800 persones que omplien els jardins del Pont del Diable. Acompanyat per la Big Band Jazz del Maresme, les peces més emblemàtiques de Sinatra van fer gaudir al públic assistent.
29/12/2013
DEAR MR. SINATRA
Amb la Big Band Jazz Maresme i Xavier Piqué. Tradicional concert nadalenc amb repertori de Frank Sinatra i arranjaments especials per a l’ocasió de la Big Band de Clayton Hamilton. 12 euros anticipada / 15 euros taquilla Organitzen: Big Band Jazz Maresme i Ajuntament de Mataró
16/09/2012
CONCERTS
Hem visitat : Ejea de los Caballeros, Serra de Daró, La Pera, Ibi, Llançà, Pals, Blanes, Begur, Ribes de Fresser, Calella de Palafrugell, Bellcaire, La Jonquera, Bescanó, Sabadell, Olot, Torreblanca, Vallfogona de Balaguer, Cerdanyola, El Masnou, Torredembarra, Barcelona, Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Mar. Teià, Roses.
09/04/2011
Xavier Piqué al Liceu
El proper 9 d'abril i dins del concert anual patrocinat per Laboratoris Inibsa, Xavier Piqué farà la cloenda amb temes de Concert Sinatra, acompanyat per la Orquestra Filharmònica de Catalunya dirigida per Carles Coll.
30/07/2010
CONCERT SINATRA INTIM A BEGUR
30/07/10 - AVUI+EL PUNT - ALBERT VILAR Els fans del cantant Frank Sinatra, conegut per La Veu i mort ja fa dotze anys, tenen avui l'oportunitat de rememorar-lo a través del concert de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà i la veu de Xavier Piqué que fan aquesta nit, a partir de dos quarts d'onze, al pati de les Escoles Velles de Begur. El concert, dedicat al Sinatra més íntim, forma part del XXXIIIè Festival de Música de Begur. Durant el concert, Piqué, acompanyat per l'orquestra empordanesa –fundada l'any 1989 i dirigida pel mestre Carles Coll–, interpretarà algunes de les peces més populars i conegudes del desaparegut cantant nord-americà. Així, entre les quinze peces programades pel concert d'avui, n'hi ha de molt famoses, com ara Strangers in the night, L.A. is my lady, One for my baby, The lady is a tramp, It was a very good year o My way, que és la que tancarà el concert.
Xavier Piqué